multiplan Vacatures    
foto Vacatures

Algemeen

Multiplan is continu op zoek naar nieuwe collega's. De markt trekt weer aan en Multiplan merkt dat als geen ander. Om die reden willen wij graag met u kennis maken. Op de site kunt u vinden wat voor werkzaamheden Multiplan uitvoert. Spreekt het u aan, maar staat er op uw gebied geen vacature open, dan wordt u toch vriendelijk verzocht om een open sollicitatie te sturen naar Multiplan. Het adres in Oostvoorne (ons hoofdkantoor) vindt u in de kolom hiernaast of op de contact pagina.

Het is een pre als u beschikt over ervaring in de functie waarin u solliciteert. Een VCA (Basis) is voor bijna elke functie noodzakelijk. Voor de functie van voorman moet u over VCA Vol beschikken. Heeft u geen VCA, maar bent u wel gemotiveerd, kom dan eens praten over een opleiding vanuit ons bedrijf.

U bent bereid (indien noodzakelijk) om te reizen (werkgebied Nederland maar hoofdzakelijk in Zuid-Holland en Noord-Brabant). Incidenteel voeren wij ook werkzaamheden in het buitenland uit.

 

Wat wij bieden

Naast een marktconform salaris biedt Multiplan u uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een winstdeling, 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen een borrel op vrijdag (als je daar behoefte aan hebt), om de 8 weken een nieuwsbrief en nog veel meer. Een gereedschapstas en werkkleding liggen al voor u klaar. Indien u niet beschikt over eigen vervoer, regelt Multiplan dat u tijdig op de werkplek aanwezig zult zijn.

 

Wie wij zoeken

(Meewerkende) Voormannen

U weet hoe u mensen kunt motiveren en aansturen. U bent in staat om zelfstandig een klus uit te voeren en gestelde doelen te realiseren. Ruime ervaring in uw (nieuwe) functie is een vereiste.

 

Grondwerkers

U heeft ervaring met alle mogelijke graafwerkzaamheden die in onze branche voorkomen. Zoals: graven van sleuven (handmatig en/of machinaal), zetten van lantaarnpalen, opnemen/sluiten van diverse soorten bestratingen, enz. Ervaring met een graafmachine is een pre.

 

Kabeltrekkers

U heeft ervaring met het trekken van "dunne" datakabels tot en met zware voedingskabels. U doorziet vooraf de probleemplekken en neemt daar de goede voorzorgsmaatregelen voor. Of de kabels in de grond gelegd moeten worden, in goten of op ladderbanen getrokken moeten worden en of u dit handmatig of machinaal uitvoert is voor u "gesneden koek". U bent veeleer een teamwerker dan een solist en weet als geen ander dat als u minder uw best doet, uw collega extra hard zal moeten werken. U bent sociaal, collegiaal en op de juiste wijze communicatief.

Indien u een (potentiele) voorman bent geldt dat als een pre.

 

E-Monteurs

U beschikt minimaal over LTS/VMBO of MTS elektrotechniek, eventueel aangevuld met extra certificaten of specialisaties. Wij verwachten van onze E-monteurs dat zij gemotiveerd en met groot verantwoordelijkheidsgevoel hun werkzaamheden verrichten. Uw ervaring richt zich voornamelijk op de industrie, utiliteits- en scheepsbouw. U bent in staat om u op een goede en correcte manier uit te drukken. Als vistiekaartje van Multiplan is uw gedrag bij onze opdrachtgevers als vanzelfsprekend onberispelijk.

 

adres multiplan
VCA certified